Consell Islàmic Cultural de Catalunya 

     , // .
   
Articles de Joventut 

Manifest de la segona trobada dels joves musulmans de Catalunya

Edició28-09-2009 |Consell islàmic

 

 

 

 

 

 

En el dia del 27 de setembre de 2009 , el Consell Islàmic Cultural de Catalunya organitza la segona trobada de joves musulmans de Catalunya en CCCB Aula1 en dues sessions una pel matí i una per la tarda durant les quals va haver una participació de diferents personalitats polítiques , experts i membres de l'àmbit associatiu juvenil musulmà a Catalunya .

D´acord amb l´esdeveniment , el Consell Islàmic surt amb les següents conclusions :

1-     assumir el manifest de la 1ra trobada de joves musulmans de Catalunya i portar a terme l'enfortiment de la presència i participació dels joves musulmans en els projectes i activitats del Consell Islàmic Cultural de Catalunya .

2-     a petició dels coordinadors de la joventut de Barcelona , vam convidar als joves musulmans que participin en l'elaboració del pla nacional de la joventut de Catalunya , responent al qüestionari que pretén detectar i saber les preocupacions i demandes dels joves en general.

3-     fer de l'èxit escolar un motor a l'accés en igualtat d'oportunitats a la funció pública i una manera de participació social.

4-     Escoltar als joves musulmans i recollir les seves expectatives i demandes i reformularlas en el marc de projectes que el Consell Islàmic pugui treure endavant com una demanda més de les comunitats juvenils musulmanes.

5-     reforçar la integració dels joves musulmans en la societat catalana mitjançant la seva llibertat religiosa i respecte a la diversitat i la pluralitat.

6-     recollir totes les reflexions per a encaminar el cicle d'aquesta trobada i millorar el seu temari per  resoldre situacions concretes.

 
¿Qui som? | Contactar | Avís legal
2008-2009 © Consell Islàmic Cultural de Catalunya - 08001 - Barcelona - Espanya - Telèfon: (0034) 933 010 831