Consell Islàmic Cultural de Catalunya 

     , // .
   
Articles de Joventut 

Manifest de la 1ra Trobada dels joves musulmans de Catalunya 14/12/2008

Edició01-04-2009 |Consell islàmic

En dues sessions una pel maltí i una per la tarde , s´ha celebrat la primera la trobada de joves musulmans a Catalunya organitzada pel Consell Islàmic Cultural de Catalunya a l´aula 2 del CCCB, després de la participació de ponents professionals , comunitats religioses i persones de diferents àmbits , el Consell Islàmic surt amb les següents conclusions :

1-la juventut musulmana de Catalunya hauria de sumarse a la participación ciutadana del país des de la seva identitat .

2-Els joves musulmans han de lluitar contra la distorsió mediàtica  dels mitjans de comunicació que esteriotipen l´imatge del col·lectiu i contrastar-los amb més involucració amb els objectius i revindicacions de la joventut d´aquest país.

3-l´esforç es de les eines per que els joves musulmans demostrin que veritablement realitzen el seu sentiment de pertinança a una terra , a un país i una societat.

4-des de la creença , els joves musulmans haurien de treballar amb altres grups interculturals i interconviccionals per enfortir els valors humans i els valors compartits.

5-Enfortir i enriquir les activitats dintre de les comunitats i dels oratoris per ajudar-les i visualitzar la seva presència al barri al municipi i al país mitjançans activitats i participació amb e seu entorn per treballar per la cohesió social i la convivència .

6-El consell islàmic cultural de Catalunya  dona per constituïda la comissió dels joves musulmans que tindrà como funció d´unificar els esforços de la joventut musulmana per treballar pel temes que preocupen als joves com a la resta dels musulmans residents a Catalunya.

 

 
¿Qui som? | Contactar | Avís legal
2008-2009 © Consell Islàmic Cultural de Catalunya - 08001 - Barcelona - Espanya - Telèfon: (0034) 933 010 831