Consell Islàmic Cultural de Catalunya 

     , // .
   
Articles de Ciències 

La NASA bombardejarà avui la Lluna a la recerca d'aigua

Edició09-10-2009 |3cat24.cat

El Servei Català de Trànsit preveu que durant el pont del Pilar mig milió de vehicles sortiran de l'àrea metropolitana de Barcelona entre les tres de la tarda d'aquest divendres i les dues del migdia de dissabte. Es calcula que uns 300.000 vehicles tornaran dilluns que ve entre el migdia i la mitjanit. Segons Trànsit, les retencions es concentraran a les vies d'accés a la costa, així com a les zones de muntanya i a les comarques on ja ha començat la temporada de recollida de bolets. El dispositiu especial dels Mossos durant aquests dies consistirà en el desplegament de 1.500 agents, que intensificaran la seva presència en les vies d'entrada i sortida als grans nuclis urbans.

Les vies on es preveuen més retencions durant l'operació sortida són la C-17 a Sant Quirze de Besora, en sentit Ripoll; la C-16 entre Berga i Cercs, en sentit Bagà; l'AP-7 nord entre Mollet i la Roca del Vallès, en sentit Girona; l'AP-7 sud entre el Papiol i Martorell, en sentit Tarragona; l'A-2 a Abrera, en sentit Lleida, i a la C-14 entre Oliana i Organyà, en direcció a la Seu d'Urgell.

 

Durant l'"operació tornada", les cues s'esperen a la C-17 a Sant Quirze de Besora, en sentit Vic; a la C-16 entre el túnel del Cadí i Berga, en sentit Manresa; a l'AP-7 nord entre Sant Celoni i la Roca del Vallès, en sentit Granollers; a l'AP-7 sud entre Gelida i Martorell, en sentit Barcelona i Girona, i a la C-65 i la C-31 a la zona de la Costa Brava cap a Barcelona.

 
¿Qui som? | Contactar | Avís legal
2008-2009 © Consell Islàmic Cultural de Catalunya - 08001 - Barcelona - Espanya - Telèfon: (0034) 933 010 831