Consell Islàmic Cultural de Catalunya 

     , // .
   
Articles de Economia 

El Banc d'Espanya reclama mesures per evitar que l'atur de llarga durada es faci crònic

El Banc d'Espanya reclama que es prenguin mesures per evitar que el nombre d'aturats de llarga durada (que porten més d'un any sense tenir feina) creixi perquè això provoca més dificultats per a la seva reinserció laboral. La institució assenyala que l'atur és la conseqüència més greu de la crisi i que ha afectat de forma més dura els treballadors amb contractes temporals i els que tenen poca antiguitat en la feina. Immigrants, persones poc qualificades o amb poca formació i de més de 55 anys són els grups en situació de més risc per reinserir-se en el món laboral.

Javier Solana alerta en una entrevista a TV3 del perill nuclear del Pakistan

El programa "Els matins" de TV3 ha entrevistat l'alt representant de Política Exterior i de Seguretat Comuna de la Unió Europea, Javier Solana. A les preguntes del periodista Josep Cuní, Solana ha comentat diferents qüestions d'actualitat en l'agenda exterior europea, com ara l'escenari resultant del referèndum favorable al Tractat de Lisboa per part d'Irlanda o quin ha de ser el pes de la UE en matèria de cooperació.

Solbes contradiu les previsions del Banc d'Espanya i sosté que la crisi tocarà fons abans que acabi l'any

El vicepresident econòmic, Pedro Solbes, sosté que la crisi tocarà fons abans que s'acabi l'any. L'endemà que el Banc d'Espanya va ennegrir encara més les previsions sobre el panorama de l'economia espanyola, Solbes ha volgut insistir que s'entreveu la llum al final del túnel en els pròxims mesos. Ho ha dit des de Praga, on els ministres d'Economia i Finances de la Unió Europea debaten com establir una nova supervisió financera. Solbes també ha dit que la situació econòmica d'Espanya no és de les pitjors d'Europa.

El Instituto de Empresa suscribe la creación del primer Centro Islámico de Economía y Finanzas

El Instituto de Empresa (IE Higher Education) y la Universidad King Abdulaziz, de Arabia Saudí, han firmado un acuerdo para crear el primer Centro Islámico de Economía y Finanzas en Europa. El acuerdo fue rubricado durante la visita del ministro de Educación del país árabe, Khaled Al Anqari, a la escuela de negocios madrileña

Els sindicats preveuen una caiguda de la contractació en el sector turístic del 30% aquesta Setmana Santa

La contractació de personal en el sector hoteler caurà al voltant d'un 30% a Catalunya aquesta Setmana Santa a causa de la situació de crisi econòmica, que provocarà un descens en els volums d'ocupació segons càlculs dels sindicats UGT i CCOO de Catalunya. El responsable del sector de la UGT de Catalunya, Oscar López, ha explicat que la contractació de treballadors a la ciutat de Barcelona serà un 20% inferior a la de l'any passat, un percentatge que s'elevarà "fins al 30%" en el cas de la Costa Daurada i la Costa Brava, principals focus d'afluència turística per Setmana Santa

Anterior    1  2  3 

 
¿Qui som? | Contactar | Avís legal
2008-2009 © Consell Islàmic Cultural de Catalunya - 08001 - Barcelona - Espanya - Telèfon: (0034) 933 010 831