Consell Islàmic Cultural de Catalunya 

     , // .
   
Articles de Joventut 

Manifest de la tercera trobada dels joves musulmans de Catalunya

Edició28-06-2010 |Consell islàmic

En el dia del 27 de juny de 2010 , el Consell Islàmic Cultural de Catalunya organitza la segona trobada de joves musulmans de Catalunya en CCCB Aula1 en dues sessions una pel matí i una per la tarda durant les quals va haver una participació de diferents experts i membres de l'àmbit associatiu juvenil musulmà a Catalunya .

D´acord amb l´esdeveniment , el Consell Islàmic consensua el següent manifest:

1-Aprovar que el consum de les drogues i del alcohol afecta a totes les comunitats independement de la seva fe o religió .

2-Moltes entitats d´ordre social o religiós han de prevenir els riscos als quals estan exposats els joves inclòs els musulmans han de ser participes en les mateixes.

3-Utilitzar els valors de l´ Islam quan la seva prohibició en temes de salud son acordes a la prevenció contra el consum de les drogues , del tabac i del alcohol..

4- Insistim en que els centres d'oració i associacions musulmanes han de ser conscients que la prevenció en temes d´adicció o drogodependència tingui un lloc en les seves agendes , programes i projectes d´acció amb els joves a partir de les pràctiques espirituals.

5-La joventut ha de gaudir positivament del temps lliure i gestionar-lo correctament amb l´objectiu de dedicar una part d´aquest temps en activitats d´ordre associatiu i ajudar les associacions a millorar les seves tasques i participar en les temes que preocupen a la ciutadania en general.

6-Incentivar a les joves musulmans per a ser participes en totes les organitzacions juvenils que hi ha en el país que siguin socials , culturals , educatives o reivindicatives.

 
¿Qui som? | Contactar | Avís legal
2008-2009 © Consell Islàmic Cultural de Catalunya - 08001 - Barcelona - Espanya - Telèfon: (0034) 933 010 831