Consell Islàmic Cultural de Catalunya 

     , // .
   
NOTÍCIES CATALUNYA 

Barcelona donarà un nou impuls al comerç de proximitat

Catorze locals municipals que avui estan buits i en desús s'adjudicaran mitjançant un concurs públic perquè els ocupin nous comerços de proximitat amb l'objectiu de reduir el monocultiu econòmic al voltant de l'oci i la restauració i combatre la gentrificació. Vuit d'aquests baixos de protecció oficial es dinamitzaran aquest mateix 2017 i en l'adjudicació primarà el tipus d'activitat que es vol desenvolupar. Una mesura anomenada Local local, que s'inclou dins el Pla de Desenvolupament Econòmic de Ciutat Vella, impulsat pel Districte i Barcelona Activa.

Feliç festa : عيد مبارك سعيد : كلّ عام و أنتم لله أقرب

El diumenge 25 de juny de 2017 és l´Aïd Al-fitr (la festa del fi de Ramadà).               Ja s'ha acabat el Ramadà , s'acaba un dels mesos sagrats de l'Islam, un període en el que s'han variat els hàbits gastronòmics .Un temps de reflexió, de perdó , de misericòrdia i de bones obres i de pregària intensiva.

Benvingut Ramadà :2017: رمضان مبارك

El Consell islàmic cultural de Catalunya  informa  i confirma a tot el col·lectiu musulmà que  el dia del dissabte 27 de maig d´enguany és el primer dia del mes sagrat el Ramadà.........

Feliç festa : عيد مبارك سعيد : كلّ عام و أنتم لله أقرب

Aquest mes és l´ultim mes del calendari lunar .És el mes de la festa major ( 10 du-hijjah de 1437 correspon al dia 12 de setembre de 2016). Aquest mes és un dels mesos sagrats de l'Islam, un període de pelegrinatge en els terres sagrades de l´Àrabia saudita .Una temporada de reflexió , de perdó , de misericòrdia , de bones obres i de pregària intensiva.Una imatge molt sincera en miniatura de l'últim dia , dia del judici final.

Benvingut Ramadà :2016: رمضان مبارك

El Consell islàmic cultural de Catalunya  informa  i confirma a tot el col·lectiu musulmà que  el dia del dilluns 06 de juny d´enguany és el primer dia del mes sagrat el Ramadà......

Anterior    1  2  3  4  5  6  7  8  9  10    Següent>

 
¿Qui som? | Contactar | Avís legal
2008-2009 © Consell Islàmic Cultural de Catalunya - 08001 - Barcelona - Espanya - Telèfon: (0034) 933 010 831