Consell Islàmic Cultural de Catalunya 

     , // .
   
NOTÍCIES CATALUNYA 

Feliç festa : عيد مبارك سعيد : كلّ عام و أنتم لله أقرب

Aquest mes és l´últim mes del calendari lunar .És el mes de la festa major ( 10 du-hijjah de 1435 correspon al dia 24 de setembre de 2015). Aquest mes és un dels mesos sagrats de l'Islam, un període de pelegrinatge en els terres sagrades de l´Àrabia saudita .Una temporada de reflexió , de perdó , de misericòrdia , de bones obres i de pregària intensiva.Una imatge molt sincera en miniatura de l'últim dia , dia del judici final.

Catalunya espera acollir més de 2.000 refugiats però demana recursos

Generalitat, ajuntaments i entitats socials catalanes han reclamat aquest dilluns al Govern que concreti el nombre de refugiats sirians que acollirà Espanya i el seu repartiment per comunitats, agilitzar els tràmits per atorgar-los asil i el traspàs de recursos procedents de la Unió Europea per atendre'ls.

Feliç festa / Aïd Mobarak

El divendres 17 de juliol de 2015 és l´Aïd Al-fitr (la festa del fi de Ramadà).

Ja s'ha acabat el Ramadà , s'acaba un dels mesos sagrats de l'Islam, un període en el que s'han variat els hàbits gastronòmics .Un temps de reflexió, de perdó , de misericòrdia i de bones obres i de pregària intensiva. Després d'aproximadament un mes d´abstinencia des de l'alba fins al vespre ha arribat el moment de la celebració de la festa Aïd Al-fitr també anomenada d'Aïd as-Saguir.És una data molt significativa dins del calendari musulmà.

Feliç Ramadà 2015

El Consell islàmic cultural de Catalunya  informa  i confirma a tot el col·lectiu musulmà que  el dia del dijous 18 de juny d´enguany serà el primer dia del mes sagrat el Ramadà.

La Sagrada Familia acoge este lunes el funeral por las víctimas de la tragedia de los Alpes

La basílica de la Sagrada Familia acoge este lunes la ceremonia solemne en memoria de las 150 personas que fallecieron el 24 de marzo al estrellarse en los Alpes franceses el avión de Germanwings que había despegado del aeropuerto de Barcelona con destino a Düsseldorf (Alemania). El acto empezará a las 18.00 horas y está previsto que asistan unas 1.200 personas.

Anterior    1  2  3  4  5  6  7  8  9  10    Següent>

 
¿Qui som? | Contactar | Avís legal
2008-2009 © Consell Islàmic Cultural de Catalunya - 08001 - Barcelona - Espanya - Telèfon: (0034) 933 010 831