Consell Islàmic Cultural de Catalunya 

     , // .
   
NOTÍCIES CATALUNYA 

Mas exigeix al Govern pactar un referèndum i refreda les eleccions

Aprofitar l'«èxit total del 9-N» al màxim, capitalitzar-lo i no donar gaires pistes sobre els nous passos, per demostrar que ara la pilota és a la teulada del Govern del PP i que després d'haver estat a punt de perdre la partida al front català, ara Artur Mas té la paella pel mànec, almenys els pròxims dies.

Feliç festa : عيد مبارك سعيد

Aquest mes és l´ultim mes del calendari lunar .És el mes de la festa major ( 10 du-hijjah de 1435 correspon al dia 04 d´octubre de 2014). Aquest mes és un dels mesos sagrats de l'Islam, un període de pelegrinatge en els terres sagrades de l´Àrabia saudita .Una temporada de reflexió , de perdó , de misericòrdia , de bones obres i de pregària intensiva.Una imatge molt sincera en miniatura de l'últim dia , dia del judici final.

L'èxode per la crisi s'accentua

L'any 2007 el paisatge de Catalunya era un mar de grues de la construcció en frenètic moviment, les oficines de l'atur eren oasis de pau on es registrava una escassíssima activitat (la taxa de parats era només del 5,6%) i els passos fronterers eren un no parar d'obrir i tancar barreres per donar entrada als 201.733 immigrants que aquell any van arribar al Principat. Un any més tard explotava la crisi i ara, transcorreguts set anys més, tots els paràmetres que mesuren els moviments poblacionals s'han convertit en un fidel reflex de la profunditat del sot en què ha caigut el país. 

Escòcia diu 'no' a la independència

Escòcia ha dit ‘no’ a la independència. Després d'una llarga nit electoral, a les 6.09 del matí a la Gran Bretanya (7.09 a Espanya), s'ha donat a conèixer el resultat definitiu d'un referèndum històric en què els votants contraris a trencar la unió amb Anglaterra s'han imposat per 10 punts als independentistes. Amb una diferència de 400.000 vots, el resultat és del 55% dels vots per al 'no' i el 45% per al 'sí', mentre que la participació s'ha situat en nivells històrics: en el 84%, una mobilització sense precedents.

Mas avisa que el 9-N s'ha de fer amb "garanties democràtiques"

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha precisat aquest divendres la seva posició sobre en quines condicions es pot celebrar la consulta sobiranista del 9 de novembre. En una entrevista a Rac1, Mas ha afirmat que "una consulta es fa per conèixer la posició majoritària d'una societat sobre una qüestió clau, i perquè tingui validesa al país i a l'escena internacional, s'ha de fer amb totes les garanties democràtiques. Haurem de veure si es donen i en quina dimensió i quantitat".

Anterior    1  2  3  4  5  6  7  8  9  10    Següent>

 
¿Qui som? | Contactar | Avís legal
2008-2009 © Consell Islàmic Cultural de Catalunya - 08001 - Barcelona - Espanya - Telèfon: (0034) 933 010 831