Consell Islàmic Cultural de Catalunya 

     , // .
   
NOTÍCIES CATALUNYA 

Rosell: "Espanya ha d'entendre que a Catalunya hi ha un problema"

El president de la CEOE, Juan Rosell, ha afirmat que a Espanya "han d'entendre que a Catalunya hi ha un problema" social i polític. Abans de participar en una reunió de la patronal catalana Foment en què es posen en comú totes les seves propostes per a aquest any, Rosell ha tornat a reclamar diàleg i ha criticat que no només els polítics catalans sinó els de la resta d'Espanya potser no han sabut explicar els uns i entendre els altres el problema català.

Jutges i fiscals donaran suport al dret a decidir

Pas important, punt d'inflexió, en el procés sobiranista que viu Catalunya, amb la presa de partit d'alts funcionaris de l'Estat. Un grup de juristes, jutges i fiscals en exercici al país s'estan organitzant per presentar un document de suport al dret a decidir, que segons ha pogut saber aquest diari podrien fer públic a final d'aquesta setmana o principi de la vinent.

La futura taxa catalana castigarà els bancs amb més pisos buits

Mentre l'Ajuntament de Sabadell ja ha començat a multar bancs (i altres consistoris es plantegen seguir l'exemple) per mantenir buides vivendes propietat seva en lloc de destinar-les a lloguers socials, la Generalitat avança en la configuració d'una nova taxa que hauran de pagar les entitats financeres per cada pis en poder seu que estigui desocupat, segons va explicar ahir el secretari d'Habitatge de la Generalitat, Carles Sala. 

Trànsit planteja retirar el carnet als addictes a les drogues i l'alcohol

El director del Servei Català de Trànsit, Joan Josep Isern, es va despenjar ahir amb una proposta com a mínim difícil d'aplicar. El màxim responsable del trànsit a Catalunya va plantejar que es retiri temporalment el carnet de conduir als addictes a l'alcohol i a les drogues i també als conductors que estiguin sotmesos a una medicació agressiva.

Un 95% dels residents a Catalunya entén el català i un 73% el parla

Un 95,2 % de les persones que viuen a a Catalunya entén el català, un 73,2 % el sap parlar, un 79,1 % el llegeix i el 55,8 % el sap escriure, segons dades difoses avui per l'Institut d'Estadística de Catalunya (Idescat), que ha destacat que es tracta del registre històric màxim de coneixement d'aquesta llengua.

Anterior    1  2  3  4  5  6  7  8  9  10    Següent>

 
¿Qui som? | Contactar | Avís legal
2008-2009 © Consell Islàmic Cultural de Catalunya - 08001 - Barcelona - Espanya - Telèfon: (0034) 933 010 831