Consell Islàmic Cultural de Catalunya 

     , // .
   
NOTÍCIES CATALUNYA 

Feliç Any Nou

La temporada de la peregrinació s'ha acabat .També s´han agotat els darrers dies de l´any 1434 del calendari lunar .Un any replet de molts esdeveniments amb diferents tensions en diferents àmbits.El dilluns 04 de novembre de 2013 coincideix amb el primer dia del Muharram primer mes del calendari musulmà de l´any 1435.

Per molts anys!

El seu interès ha de prevaler per damunt qualsevol consideració.Es tracta d'un ésser humà exposat a un perill potencial.Per molts anys, Oumarou Diarra (Sanakoro, Mali, 1996), que no et pensaves arribar a un país tan savi on un metge fos capaç de decretar amb una simple radiografia de canell la data exacta del teu naixement.....

Rumb a la consulta

Just avui fa un any, Artur Mas convocava les eleccions catalanes pel 25 de novembre del 2012 i posava rumb cap al dret a decidir. Dotze mesos després, el reelegit president de la Generalitat afronta la sessió d'obertura d'un debat de política general, el primer de la legislatura, marcat per la consulta i durant el qual s'hauria de solemnitzar el compromís per celebrar-la el 2014, com preveu l'acord de governabilitat de CiU i ERC.

La Via Catalana posa la directa

Una multitudinària cadena humana que ha unit aquest dimecres de nord a sud Catalunya reivindicant la independència ha marcat una Diada en què el president català, Artur Mas, ha apostat per "sorprendre el món" i "esprémer el diàleg" amb el Govern per convocar una consulta pactada.

Artur Mas afirma que no convocarà una consulta sense l'aval de l'Estat

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha evitat aquest dijous afirmar que la consulta sobiranista a Catalunya es portarà a terme en el cas que el Govern del PP la considera il·legal. "La consulta es farà en el marc de les lleis. Si podem, de forma pactada, acordada i convinguda amb el govern; ara bé, si el Govern s'hi nega en rodó i s'empara en la legalitat perquè sigui un fre, sempre tindrem un marc legal, que seran unes eleccions", que es farien al final de la legislatura, el 2016, ha afirmat en una entrevista a Catalunya Ràdio. 

Anterior    2  3  4  5  6  7  8  9  10  11    Següent>

 
¿Qui som? | Contactar | Avís legal
2008-2009 © Consell Islàmic Cultural de Catalunya - 08001 - Barcelona - Espanya - Telèfon: (0034) 933 010 831