Consell Islàmic Cultural de Catalunya 

     , // .
   
NOTÍCIES CATALUNYA 

Feliç festa : Aïd Mobarak ( عید مُبارک)

 

El dijous 08 d´agost de 2013 és l´Aïd Al-fitr (la festa del fi de Ramadà).

Ja s'ha acabat el Ramadà , s'acaba un dels mesos sagrats de l'Islam, un període en el que s'han variat els hàbits gastronòmics .Un temps de reflexió, de perdó , de misericòrdia i de bones obres i de pregària intensiva. 

 

En España piden a musulmanes tomar precauciones en el mes del Ramadán

Médicos y expertos piden a los alrededor de 1,6 millones de musulmanes que viven en España que tomen precauciones en su mes sagrado del Ramadán, en el que tendrán que ayunar durante 17 horas al día y con unas elevadas temperaturas veraniegas.

Benvingut Ramadà

El Consell islàmic cultural de Catalunya  informa  i confirma a tot el col·lectiu musulmà que  el dia del  dimecres  10 de juliol d´enguany és el primer dia del mes sagrat el Ramadà.

Dijous comença la primera onada de calor de l'estiu

Les temperatures començaran a pujar gradualment a partir de dimecres, i donaran pas dijous a l'inici de la primera onada de calor de l'estiu, ja que s'esperen temperatures "significativament altes" que es mantindran, almenys fins a la setmana que ve, segons l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

Catalunya constituye el Pacte Nacional pel Dret a Decidir

Barcelona (Agencias). - El presidente de la Generalitat, Artur Mas, y la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, han recibido cuando pasaban 5 minutos de las once y media la cuarentena de entidades y los grupos parlamentarios que participan en la constitución del Pacte Nacional pel Dret a Decidir.

Anterior    3  4  5  6  7  8  9  10  11  12    Següent>

 
¿Qui som? | Contactar | Avís legal
2008-2009 © Consell Islàmic Cultural de Catalunya - 08001 - Barcelona - Espanya - Telèfon: (0034) 933 010 831