Consell Islàmic Cultural de Catalunya 

     , // .
   
NOTÍCIES INTERNACIONAL 

La Mezquita, el botín

Qué gran verdad que la historia la escriben los vencedores. Y qué ancestral. Y vigente, hasta el día que la contradigamos. Igual que antaño monumentos musulmanes se cimentaron sobre restos de civilizaciones previas, hoy templos del catolicismo hegemónico fagocitan en Andalucía joyas como la Mezquita en Córdoba o la Giralda en Sevilla.

Rajoy admet que les seves discrepàncies amb CiU sobre la consulta són "moltes i de fons"

El diàleg amb la Generalitat catalana per "buscar solucions" en un clima de conflicte sobiranista, malgrat reconèixer que les seves discrepàncies amb CiU al voltant d'una possible consulta són "moltes i de fons". Durant la sessió de control a l'Executiu, Rajoy ha advocar per afrontar l'assumpte des de la "responsabilitat, la lleialtat institucional mútua i l'absolut respecte al marc legal i jurídic vigent".

Els papers originals de Bárcenas mostren pagaments a Rajoy

Els papers originals de l'extresorer del PP, Luis Bárcenas, confirmen la presència del president del Govern, Mariano Rajoy, entre els noms presumptament beneficiats per sobresous en el partit. La comptabilitat autèntica de l'extresorer del PP reflecteix quantitats atribuïdes a càrrecs del Partit Popular. La documentació entregada ahir pel director d''El Mundo' al jutge confirma que no es tracta de fotocòpies. 

Rajoy dice que "lo peor ha pasado" y que España está en el "prólogo" de la recuperación

El presidente del Gobierno, Mariano Rajoy, ha afirmado que "lo peor ha pasado" y que España está en el "prólogo o la primera página" de la recuperación económica. Play Eso sí, Rajoy ha indicado que la recuperación se aceleraría "de forma muy notable" si en Europa se tomaran decisiones "acertadas" y si el crédito empezara a fluir "a la mayor celeridad posible".

Guindos diu que les autonomies "complidores" han de tenir "algun tipus d'avantatge"

El ministre d'Economia, Luis de Guindos, ha dit aquest dimarts, sobre les autonomies "més complidores" amb l'objectiu de dèficit que "han de tenir algun tipus d'avantatge" respecte a la resta. Uns avantatges que, segons el ministre, encara no s'ha decidit en què consistiran.

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10    Següent>

 
¿Qui som? | Contactar | Avís legal
2008-2009 © Consell Islàmic Cultural de Catalunya - 08001 - Barcelona - Espanya - Telèfon: (0034) 933 010 831