Consell Islàmic Cultural de Catalunya 

     , // .
   
NOTÍCIES INTERNACIONAL 

Musulmanes en España critican que los terroristas radicales "prácticamente secuestran al Islam"

Elpresidente de la Unión de Comunidades Islámicas de España (UCIDE), Riay Tatary, ha  criticado este viernes que los terroristas radicales que cometen acciones criminales en  nombre del Islam "prácticamente secuestran" a esta religión.                                                   

Feliç festa : عيد مبارك سعيد

El dilluns 28 de juliol de 2014 és l´Aïd Al-fitr (la festa del fi de Ramadà).

Ja s'ha acabat el Ramadà , s'acaba un dels mesos sagrats de l'Islam, un període en el que s'han variat els hàbits gastronòmics .Un temps de reflexió, de perdó , de misericòrdia i de bones obres i de pregària intensiva. Després d'aproximadament un mes d´abstinencia des de l'alba fins al vespre ha arribat el moment de la celebració de la festa Aïd Al-fitr també anomenada d'Aïd as-Saguir.

Comienza el mes de ramadán para un cuarto de la población mundial

Este domingo comienza el mes de ramadán, uno de los más sacrificados en los últimos años, en Marruecos así como en la mayoría de los países árabes después de posponer su arranque unas horas al no haber aparecido el creciente lunar en el cielo. En otros países, como en Turquía, esta ha sido la primera rotura del ayuno.

Benvingut Ramadà : رمضان مبروك

El Consell islàmic cultural de Catalunya  informa  i confirma a tot el col·lectiu musulmà que  el dia del diumenge 29 de juny d´enguany és el primer dia del mes sagrat el Ramadà.

El Rei: "A l'Espanya unida i diversa hi cabem tots"

En el seu primer discurs com a Rei, Felip VI s'ha compromès a “una Monarquia renovada per a un temps nou”, ha tingut records per als desocupats i les víctimes del terrorisme, i ha reafirmat la seva “fe en la unitat d'Espanya”, però sense “uniformitat”, ja que al país, ha dit, “hi cabem tots; hi caben tots els sentiments i sensibilitats, hi caben les diferents formes de sentir-se espanyol”. 

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10    Següent>

 
¿Qui som? | Contactar | Avís legal
2008-2009 © Consell Islàmic Cultural de Catalunya - 08001 - Barcelona - Espanya - Telèfon: (0034) 933 010 831