Consell Islàmic Cultural de Catalunya 

     , // .
   
NOTÍCIES INTERNACIONAL 

El G-20 recolzarà el pla d'Espanya per recapitalitzar la banca

El G-20 recolzarà en la seva declaració final el pla d'Espanya per recapitalitzar el seu sistema bancari, mitjançant una línia de crèdit europea de fins a 100.000 milions d'euros, segons l'esborrany que han preparat els països participants en la cimera de Los Cabos (Mèxic), que s'ha inaugurat aquest dilluns en un clima tens i expectant.

Hi haurà rescat financer per a Espanya

Espanya ha sucumbit a la pressió internacional i ha sol·licitat el rescat financer per a la banca. El ministre d'Economia, Luis de Guindos, ha comparegut davant els mitjans de comunicació i ha confirmat la petició d'una línia de crèdit de 100.000 milions a les institucions europees, una quantitat "màxima" que ofereix un marge de seguretat. 

Espanya busca suports als EUA i a Alemanya per sortir de la crisi

El Govern de Mariano Rajoy està intensificant les relacions internacionals per buscar suports a el seu pla per treure Espanya de la crisi, agreujada en els últims dies per la situació de Bankia i de la prima de risc, que ha arribat a nivells propis d'un país intervingut. El ministre d'Economia, Luis de Guindos, va viatjar dimecres a Berlín per reunir-se amb el seu homòleg alemany, Wolfgang Schäuble.

El Rey, Rajoy y el presidente de Senado recibirán este viernes al primer ministro marroquí

MADRID, 17 May. (EUROPA PRESS) -El Rey, el presidente del Gobierno, Mariano Rajoy, y el presidente del Senado, Pío García-Escudero, recibirán este viernes al primer ministro marroquí, el islamista Abdelilah Benkirán, que ha solicitado hacer una escala en Madrid aprovechando un desplazamiento a Barcelona para reunirse con asociaciones de inmigrantes marroquíes, han anunciado fuentes del Gobierno.

L'Estat agafarà el control de Bankia

L'Estat es convertirà en el propietari de la majoria del capital de Bankia. José Ignacio Goirigolzarri ha assumit des d'aquest dimecres la presidència del Banco Financiero y de Ahorros (Bankia) i ha proposat que l'Estat nacionalitzi aquesta entitat, cosa que el convertirà directament en l'accionista majoritari de Bankia, segons fonts pròximes al consell del grup.

Anterior    1  2  3  4  5  6  7  8  9  10    Següent>

 
¿Qui som? | Contactar | Avís legal
2008-2009 © Consell Islàmic Cultural de Catalunya - 08001 - Barcelona - Espanya - Telèfon: (0034) 933 010 831