Consell Islàmic Cultural de Catalunya 

     , // .
   
NOTÍCIES INTERNACIONAL 

Ordoñez considera que España está "peor que Irlanda" tras la llegada de Rajoy

Fernández Ordóñez ha hecho esta consideración durante su comparecencia en la Comisión de Economía del Congreso de los Diputados en la que ha analizado la crisis del sistema financiero, y en la que ha precisado que si España no hubiera pasado por una nueva recesión económica, Bankia, al igual que otras entidades, "podría haber tirado adelante".

Retallades dictades

Famílies, funcionaris, aturats, pensionistes i dependents són els principals pagans del superajust de 65.000 milions d'euros que el president del Govern, Mariano Rajoy, va presentar ahir al Congrés contravenint les promeses electorals que el van portar a la Moncloa al novembre, però seguint al peu de la lletra les imposicions marcades per la Unió Europea (UE).

Espanya sol·licita formalment el rescat bancari

El ministre d'Economia i Competitivitat, Luis de Guindos, ha enviat aquest dilluns al president de l'Eurogrup, Jean-Claude Juncker, la carta en la qual sol·licita, en nom del Govern, assistència financera per a la recapitalització de les entitats financeres que ho requereixin.

El G-20 recolzarà el pla d'Espanya per recapitalitzar la banca

El G-20 recolzarà en la seva declaració final el pla d'Espanya per recapitalitzar el seu sistema bancari, mitjançant una línia de crèdit europea de fins a 100.000 milions d'euros, segons l'esborrany que han preparat els països participants en la cimera de Los Cabos (Mèxic), que s'ha inaugurat aquest dilluns en un clima tens i expectant.

Hi haurà rescat financer per a Espanya

Espanya ha sucumbit a la pressió internacional i ha sol·licitat el rescat financer per a la banca. El ministre d'Economia, Luis de Guindos, ha comparegut davant els mitjans de comunicació i ha confirmat la petició d'una línia de crèdit de 100.000 milions a les institucions europees, una quantitat "màxima" que ofereix un marge de seguretat. 

Anterior    1  2  3  4  5  6  7  8  9  10    Següent>

 
¿Qui som? | Contactar | Avís legal
2008-2009 © Consell Islàmic Cultural de Catalunya - 08001 - Barcelona - Espanya - Telèfon: (0034) 933 010 831