Consell Islàmic Cultural de Catalunya 

     , // .
   
NOTÍCIES INTERNACIONAL 

Espanya sol·licita formalment el rescat bancari

El ministre d'Economia i Competitivitat, Luis de Guindos, ha enviat aquest dilluns al president de l'Eurogrup, Jean-Claude Juncker, la carta en la qual sol·licita, en nom del Govern, assistència financera per a la recapitalització de les entitats financeres que ho requereixin.

El G-20 recolzarà el pla d'Espanya per recapitalitzar la banca

El G-20 recolzarà en la seva declaració final el pla d'Espanya per recapitalitzar el seu sistema bancari, mitjançant una línia de crèdit europea de fins a 100.000 milions d'euros, segons l'esborrany que han preparat els països participants en la cimera de Los Cabos (Mèxic), que s'ha inaugurat aquest dilluns en un clima tens i expectant.

Hi haurà rescat financer per a Espanya

Espanya ha sucumbit a la pressió internacional i ha sol·licitat el rescat financer per a la banca. El ministre d'Economia, Luis de Guindos, ha comparegut davant els mitjans de comunicació i ha confirmat la petició d'una línia de crèdit de 100.000 milions a les institucions europees, una quantitat "màxima" que ofereix un marge de seguretat. 

Espanya busca suports als EUA i a Alemanya per sortir de la crisi

El Govern de Mariano Rajoy està intensificant les relacions internacionals per buscar suports a el seu pla per treure Espanya de la crisi, agreujada en els últims dies per la situació de Bankia i de la prima de risc, que ha arribat a nivells propis d'un país intervingut. El ministre d'Economia, Luis de Guindos, va viatjar dimecres a Berlín per reunir-se amb el seu homòleg alemany, Wolfgang Schäuble.

El Rey, Rajoy y el presidente de Senado recibirán este viernes al primer ministro marroquí

MADRID, 17 May. (EUROPA PRESS) -El Rey, el presidente del Gobierno, Mariano Rajoy, y el presidente del Senado, Pío García-Escudero, recibirán este viernes al primer ministro marroquí, el islamista Abdelilah Benkirán, que ha solicitado hacer una escala en Madrid aprovechando un desplazamiento a Barcelona para reunirse con asociaciones de inmigrantes marroquíes, han anunciado fuentes del Gobierno.

Anterior    1  2  3  4  5  6  7  8  9  10    Següent>

 
¿Qui som? | Contactar | Avís legal
2008-2009 © Consell Islàmic Cultural de Catalunya - 08001 - Barcelona - Espanya - Telèfon: (0034) 933 010 831