Consell Islàmic Cultural de Catalunya 

     , // .
   
NOTÍCIES DEL MÓN ISLÀMIC 

Londres imposarà més restriccions als nous immigrants europeus

El Regne Unit imposarà restriccions més severes als nous immigrants europeus per a l'accés a les ajudes socials. Segons els plans presentats avui pel primer ministre, David Cameron, a partir de finals d'aquest any el subsidi de desocupació, fins ara il·limitat, es reduirà a sis mesos, llevat que el demandant pugui demostrar que té possibilitat reial d'aconseguir una feina i que l'ha estat buscant activament. Cameron també proposa restringir als estrangers l'accés a la vivenda social a partir de la primavera.

Xipre, un país resignat

La ironia no podia ser més gran. Ahir era el Dia de la Independència de Grècia i, com cada any, a Xipre també és festiu i els grecoxipriotes ho celebren amb els estudiants desfilant pels carrers de les diverses ciutats i amb un desfilada militar a la capital, Nicòsia. Però Xipre es va despertar ahir una mica menys independent després del pacte aconseguit de matinada a Brussel·les amb l'Eurogrup per evitar la fallida del país.

El Parlament de Xipre ajorna la sessió d'aprovació del rescat i els bancs seguiran tancats

El Govern xipriota ha ajornat a dilluns la sessió d'urgència al parlament en què el president, Nikos Anastasiadis, pretenia explicar els detalls de la quitació dels dipòsits privats aprovada per l'Eurogrup, mesura que ha causat indignació en aquest país mediterrani.

Arnoud van Doorn, de Wilders a Mohammed

"Como todo el mundo he cometido muchos errores en mi vida. He aprendido mucho. Y con mi conversión al islam tengo la sensación de que finalmente he encontrado mi camino". El holandés Arnoud van Doorn se siente renovado y lo exhibe sin tapujos ante la sorpresa de muchos. Es concejal en el Ayuntamiento de La Haya y hasta hace poco, hombre de confianza del xenófobo y antimusulmán Geert Wilders, a quien asesoraba.

Els cardenals brasilers demanen conèixer l'informe de "Vatileaks"

El president de la Conferència Nacional de Bisbes del Brasil, el cardenal Raymundo Damasceno Assis, arquebisbe d'Aparecida, en una entrevista al diari italià La Stampa, ha reconegut que el cas "Vatileaks" influirà en les votacions dels purpurats i per això demanarà conèixer el contingut central de l'informe secret.

Anterior    1  2  3  4  5  6  7  8  9  10    Següent>

 
¿Qui som? | Contactar | Avís legal
2008-2009 © Consell Islàmic Cultural de Catalunya - 08001 - Barcelona - Espanya - Telèfon: (0034) 933 010 831