Consell Islàmic Cultural de Catalunya 

     , // .
   
NOTÍCIES DEL MÓN ISLÀMIC 

I ENCUENTRO INTERRELIGIOSO IBEROAMERICANO , ASUNCION, 9 Y 10 DE OCTUBRE DE 2011

El Consejo Latinoamericano y Caribeño de Líderes Religiosos - Religiones por la Paz, que  reúne a las principales comunidades religiosas de la región, y el Grupo de Trabajo Estable de Religiones (GTER), que es la red de confesiones religiosas de Cataluña con interacción en toda España, contando con la participación del Foro Permanente de Diálogo Interreligioso del Paraguay, hemos celebrado en Asunción, los días 9 y 10 de octubre del 2011...........

Palestina, en mans del món

Un dels aspectes més destacats, si més no simbòlics, de la iniciativa del president Mahmud Abbàs, és la intenció de canviar el conflicte. Abans del reconeixement, com a Estat de ple dret o com a observador, el conflicte és regional.

Benet XVI es reuneix amb la comunitat musulmana a Alemanya

El papa Benet XVI ha iniciat aquest divendres  la segona jornada de la seva visita de quatre dies a Alemanya amb una trobada amb representants de la comunitat musulmana, a qui va rebre a la Nunciatura Apostòlica a Berlín. 

Un jove mor en els disturbis després de ser tirotejat segons sembla per la policia

Els disturbis ja han causat una víctima mortal, un home de 26 anys que ha mort aquest dimarts presumptament a conseqüència de les ferides de bala sofertes dilluns durant els incidents violents al barri de Croydon, a Londres, segons ha informat Scotland Yard.L'home va ser tirotejat quan era dins d'un cotxe, si bé es desconeixen més detalls dels fets. A Croydon van cremar diversos edificis i hi va haver nombrosos saquejos.

«Una guerra de sang»

Es tractava d'un acte de «guerra» contra l'elit europea «multiculturalista», una mena de venjança, planejada amb fredor durant llargs anys contra els «responsables de la islamització» del Vell Continent», culpables d'«actes de traïció» i «genocidi» a les essències culturals d'Europa.

Anterior    2  3  4  5  6  7  8  9  10  11    Següent>

 
¿Qui som? | Contactar | Avís legal
2008-2009 © Consell Islàmic Cultural de Catalunya - 08001 - Barcelona - Espanya - Telèfon: (0034) 933 010 831