Consell Islàmic Cultural de Catalunya 

     , // .
   
NOTÍCIES DEL MÓN ISLÀMIC 

Berlusconi anuncia que segueix en política

Silvio Berlusconi ha afirmat que ha dimitit per "sentit d'Estat i de responsabilitat" enver  Itàlia i ha anunciat que seguirà en política i que redoblarà els seus esforços al Parlament i a les institucions per renovar el país.

El referéndum en Grecia reaviva los peores temores sobre el futuro del euro

Berlín/París (Agencias).- La inesperada convocatoria de un referéndum sobre el plan de rescate europeo por parte del primer ministro griego, Yorgos Papandreu, ha encendido todas las alarmas en la zona euro por el futuro de la moneda única y, en particular, de AlemaniaFrancia, países que han asumido el liderazgo en la crisis de la deuda soberana.

I ENCUENTRO INTERRELIGIOSO IBEROAMERICANO , ASUNCION, 9 Y 10 DE OCTUBRE DE 2011

El Consejo Latinoamericano y Caribeño de Líderes Religiosos - Religiones por la Paz, que  reúne a las principales comunidades religiosas de la región, y el Grupo de Trabajo Estable de Religiones (GTER), que es la red de confesiones religiosas de Cataluña con interacción en toda España, contando con la participación del Foro Permanente de Diálogo Interreligioso del Paraguay, hemos celebrado en Asunción, los días 9 y 10 de octubre del 2011...........

Palestina, en mans del món

Un dels aspectes més destacats, si més no simbòlics, de la iniciativa del president Mahmud Abbàs, és la intenció de canviar el conflicte. Abans del reconeixement, com a Estat de ple dret o com a observador, el conflicte és regional.

Benet XVI es reuneix amb la comunitat musulmana a Alemanya

El papa Benet XVI ha iniciat aquest divendres  la segona jornada de la seva visita de quatre dies a Alemanya amb una trobada amb representants de la comunitat musulmana, a qui va rebre a la Nunciatura Apostòlica a Berlín. 

Anterior    3  4  5  6  7  8  9  10  11  12    Següent>

 
¿Qui som? | Contactar | Avís legal
2008-2009 © Consell Islàmic Cultural de Catalunya - 08001 - Barcelona - Espanya - Telèfon: (0034) 933 010 831